Coaching

“Coach-ul este un magician al schimbarii, care examineaza cartile de joc de care dispuneti, pentru a va ajuta sa jucati mai bine acea mana.”

J.O’Connor

“Coaching” este denumirea moderna pentru stravechea arta de stimulare a constientizarii pe calea dialogului. Prin conversatia cu un coach priceput suntem inspirati sa descoperim in noi resurse nebanuite si sa ni le descatusam intr-un proces de auto-depasire si valorificare de sine.

Beneficiarul procesului de coaching aduce cu sine toate ingredientele: personalitatea, valorile, cunostintele si experienta sa. Coachul e doar catalizatorul in prezenta caruia acestea se recombina intr-un mod nou si neasteptat, creand valoare pentru beneficiar.

Metoda transpersonala

Creata de Sir John Whitmore pe baza psihologiei transpersonale (A. Maslow s.a.), metoda folosita de noi antreneaza inteligenta spirituala a beneficiarului, conceptia sa despre lume si viata, valorile si motivatiile sale profunde, sensul pe care il da vietii si activitatii sale. In felul acesta, planurile de actiune se armonizeaza cu valorile, dobandind coerenta si putere de transpunere in viata.


Servicii de coaching oferite

- Pachete personalizate de coaching, training si consultanta in leadership, special concepute pentru organizatia si proiectele dumneavoastra (detalii);

- Programe de coaching unu la unu cu conducatorul organizatiei si manageri din esalonul superior. (detalii in Leadership si Coaching);

- Coaching cu ansamblul echipei de conducere;

- Training pentru formarea si dezvoltarea competentelor in coaching:

          Programe in-house (detalii);

Toate programele noastre respecta standardele de continut si de calitate ale Federatiei Internationale de Coaching, organismul cu cea mai mare autoritate in coachingul profesionist mondial.

 

Legaturi rapide