Leadership

Avem 300 de tone de creier-putere … Cum putem să ne motivăm oamenii, astfel încât aceste 300 de tone să meargă într-o anumită direcție?

Goran Lindhal, ABB.

Nevoia de lideri

În economia internetului și a globalizării, gândirea vie a devenit principalul mijloc de producție. Unicul mod de a stimula la nivel organizațional dezvoltarea acestui inedit mijloc de producție este leadershipul de tip nou. Nou, nu în sensul că nu a fost cunoscut până acum, ci pentru că acum este necesar ca, dintr-un fenomen excepțional, să devină unul de masă. Noul rol al conducerii nu mai constă în comandă și control, ci în facilitare – atragerea minții fiecărui angajat, încurajarea inițiativelor, transferul celor mai bune idei de la fiecare către toți.

Depinde cum privești răsadurile de creier.

J. Ridderstrale și K. Nordstrom.
 

 

Serviciile noastre

Misiunea noastră este aceea de a susține organizațiile să se transforme dintr-un mediu unde se trasează sarcini, într-unul în care toată lumea câștigă: organizațiile ating rezultate excepționale prin dezvoltarea creativității și împlinrea potențialului membrilor săi.

O realizăm prin programe combinate de training, coaching și consultanță în leadership, perfect personalizate nevoilor fiecărei organizații.

 

Contact

Pentru informații și colaborări, scrieți un mesaj sau sunați la 0740.315.146.

Legături rapide